Empresa

Qui som?

Món Plat és una empresa de caràcter familiar fundada l’any 2009, i dedicada a l’elaboració i distribució de menjars artesans amb seu a Caldes de Montbui (Vallès Oriental).

 

La nostra missió és oferir productes precuinats d’alta qualitat, a punt per ser consumits. Ho aconseguim utilitzant ingredients naturals i de proximitat i seguint les receptes més tradicionals.

 

Els ingredients que utilitzem per elaborar els nostres plats preparats són de primera qualitat. Els nostres proveïdors són, principalment, de la zona del Vallès, seguint la nostra política de proximitat.

A Món Plat estem compromesos amb portar a les llars els millors plats cuinats. Oferim una àmplia varietat de productes, que podeu trobar a botigues d’alimentació especialitzades com carnisseries, xarcuteries, polleries, rostisseries i mercats municipals, així com també a petits supermercats, bars i restaurants.

 

Treballem per satisfer les seves necessitats de productes de qualitat i naturals preparats per consumir: una fusió entre qualitat i comoditat que permet al client gaudir de menjars casolans, tradicionals i innovadors.

Skip to content